Povratak Beti Đorđević: Trijumf posvećen pokojnom sinu

Džez pevačica poznata po hitu „Počnimo ljubav iz početka“ poslednji album izdala je osamdesetih. I nestala je.

Blagica Beti Ðorđević s članovima Kostine grupe pobedila je u prvoj sezoni šoua Ja mogu sve, koji se u nedelju uveče završio na RTS. Za pevačicu učešće u humanitarnom takmičenju ima poseban značaj jer se vratila u javnost posle duže pauze, a pobedu je posvetila sinu, koji je preminuo pre dve godine.

Trijumf sam svakako posvetila pokojnom sinu. Bilo je mnogo mojih dobrih nastupa koji su imali specijalnu posvetu, ali ovaj je poseban. Evo i sad plačem. Život je takav, šta se tu može! Nek ide dođavola – plačući je izgovorila Beti.

Džez pevačica poznata po hitu „Počnimo ljubav iz početka“ poslednji album izdala je osamdesetih. I nestala je. Bela žena s glasom crnkinje, kako su je mnogi nazvali, za Kurir kaže da je mnogo srećna zbog trijumfa, ali da nije sigurna da će to uticati na njenu karijeru.

Veoma sam zadovoljna pobedom, to mi je svakako satisfakcija. Dokaz sam da nešto što vredi može da ispliva bez intervencija i jakih veza. Ne mogu da kažem da će ovo uticati na moju karijeru jer ništa ne zavisi od mene. Nikad se nisam povukla sa scene, samo me nije bilo na televiziji i u novinama, ali to opet nije pitanje za mene. Nikad nisam bila navalentna, pa neću ni sada – kaže pevačica.

Dodaje da je njena želja bila da se novac koji su dobili kao pobednici donira nekoj bolnici u Beogradu, ali da je ipak srećna i što je nagrada pripala Kliničkom centru Vojvodine.

To je predložio Boško Dudvarski pošto je on Novosađanin, a ja se nisam mnogo upuštala u to. Želela sam da to ostane u Beogradu jer i mi imamo mnogo bolničkih centara kojima je potrebna donacija. Ali važno je da je novac na kraju doniran bolnici – kaže džezerka.

Izvor: Story
Foto: Luka Šarac


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273