Povratak Beauty Queen: nakon 3 godine predstavila novi spot

Pevačica Ana Milenković je pre nekoliko nedelja objavila novi singl Budalo. Na javnu muzičku scenu Srbije vratila se posle tri godine odsustva, a kao glavni razlog toliko duge pauze navodi mnoštvo svega i svačega.

Muziku volim i to isto želim da podelim sa onima koji to umeju da cene. Nemam ništa protiv drugih žanrova, ali nije me bilo jer sam u jednom trenutku shvatila da je mnogo nadmetanja i nametanja, a tada nisam bila spremna za to. Sada, mislim da jesam”, navodi nekadašnja pevačica grupe Beauty Queens.

Spot za novu numeru naišao je na simpatije publike, a ne krije da je težila da u ekranizaciji numere budu zastupljeni neki svetski standardi. “Mnogi kažu da mi je spot lep. Ja kažem da je sjajan. Neću reći svetski, ali dobijala sam i takve pohvale. Meni ostaje da uživam u pozitivnim kritikama i uspehu jer sam ih zaslužila.”

Publika će očigledno proceniti da li je ekranizacija Budale zaista ide u korak za nekim inostranim ostvarenjima. Do tada će mlada kantautorka uživati u pohvalama na račun povratničke numere.

Izvor: tracara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273