Potresno priznanje ćerke Đorđa Balaševića: Dečko me je tukao, a ja sam ćutala zbog sramote

Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja – izjavila je Jelena Balašević

Jelena Balašević, ćerka kantautora Đorđa Balaševića, je za “Blic” otkrila da ju je bivši dečko psihički i fizički zlostavljao.

Dugo me je bilo sramota da pričam da sam doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Ali više nije. O tome mora da se govori. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar – priča Jelena i objašnjava da joj se dečko posle tog udarca izvinjavao, plakao i kleo da to nikada više neće uraditi.

E, u tome je caka. To je ta rečenica na koju većina žena popusti i oprosti. Ali nasilje se uvek ponovi. Ako se to jednom desi, desiće se i drugi put. I tako unedogled ukoliko ćutite. Imala sam veliku sreću što sve što sam doživljavala nije trajalo dugo. Naredna dva šamara su mi bila dovoljna da pokupim svoje stvari i odem iz veze – navodi Balaševićeva ćerka i dodaje da je dugo ćutala o svemu što je preživela.

Sramota. To je jedino što sam osećala nakon svega. I to baš dugo. Međutim, o tome mora otvoreno da se priča jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. Nisam ga prijavila jer zbog sramote nisam htela to da radim – kaže Jelena Balašević i napominje da su njeni roditelji bili ljuti na nju zato što im ranije nije rekla da je dečko fizički maltretira.

Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273