Potresna ispovest Balaševićeve ćerke: Posle saobraćajke ležala sam nepokretna, bez osećaja u telu…

Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, 1999. godine imala je tešku saobraćajku, kada je povredila vratnu kičmu i skoro ostala nepokretna.

Beba se na društvenoj mreži prisetila tih teških dana iz kojih je na svu sreću izašla kao pobednik.

Pre 17 godina, u ovo vreme bila sam na odeljenju intezivne nege u Novom Sadu. Vratna kičma mi je bila povređena u saobraćajnoj nesreći i ležala sam nepokretna, bez osećaja u čitavom telu. Nije to priča kojom želim da skrenem pažnju na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drugačijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali. Prošlo je od tada toliko misli, i radosti i besa, kompleksa, zaključaka, košmara, ali pre svega prelepih dana koji podsećaju koliko je život dragocen. Zbog svih nas koji se borimo, koji smo nekada sebi teški, koji ne znamo zašto se nešto desi i tešimo se da je moralo, odlučila sam da podelim svoju priču u knjizi„, poručila je Beba putem društvenih mreža.

Pre 17 godina, u ovo vreme bila sam na odeljenju intezivne nege u Novom Sadu.Vratna kicma mi je bila povredjena u…

Posted by Beba Balasevic on subota 6. februar 2016.

Foto: Stefan Jokić
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273