Poslušajte ,,Pu, spas za sve nas!“ novi EP Zoon politikona

Novi EP ,,Pu, spas za sve nas!“ , podgoričkog benda Zoon politikon, dostupan je za preslušavanje i besplatan download na platformi www.bucanpas.com

Novi EP ,,Pu, spas za sve nas!“ , podgoričkog benda Zoon politikon, dostupan je za preslušavanje i besplatan download.

Novi EP ,,Pu, spas za sve nas!“, podgoričkog benda Zoon politikon, dostupan je za preslušavanje i besplatan download na platformi www.bucanpas.com. Materijal je sniman i produciran u studiju Ground Loop, a ljudi odgovorni za zvuk ovog izdanja su Ivan Pejović i Nikola Vicković iz benda Solid Ground. Ep sadrži 5 pesama: 01. Pu, spas za nas!, 02. Izlizani mozak, 03. Ni malo nije malo, 04. Imam plan, 05. Želim.

Zoon politikon ima nepromenljivu postavu koju čine tri člana: Ilija Gajević (gitara i glas), Jovan Gajević (bas gitara i glas) i Lazar Kojović (bubanj). Četvrti član (iz senke) je tekstopisac Danijela Despotović koja ne nastupa uživo sa bendom.

Bend najavljuje spot za pesmu „Pu, spas!“, sniman u San Francisku, u režiji Mladena Ivanovića, koji će biti predstavljen početkom naredne godine.

Izvor: SvetGitara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273