Poslušajte pesmu Lene Stamenković za Dečji Eurosong

Lena Stamenković, učesnica prve sezone šoua Pinkove zvezdice, predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem Dečjem Eurosongu koji će se 21. novembra održati u Bugarskoj.

Mlada i talentovana 11-godišnja Lena Stamenković, koja je javnosti postala poznata kao jedna od najtalentovanijih učesnica šoua Pinkove zvezdice, ove godine predstavlja će Srbiju na Eurosongu za decu koji će se u novembru održati u glavnom gradu Bugarske, Sofiji. Tekst za kompoziciju „Lenina pesma“, napisala je Leontina Vukomanović, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Dušan Alagić, saopšteno je u RTS-u.

Ovogodišnja Dečja pesma Evrovizije održaće se 21. novembra 2015. godine u Bugarskoj, pod sloganom „Otkrij“ („Discover“). Simbol ove prestižne manifestacije biće „tehnološki cvet“ zasnovan na ideji maslačka koji je svako od nas kao dete makar jednom oduvao, kako su saopštili organizatori.

Poslušajte “Leninu pesmu“ koja je već mnoge ostavila bez daha:

Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273