Poslušajte bosansku pesmu za Evrosong

Pesma koja će predstaviti Bosnu i Hercegovinu na Evrosongu u Stokholmu u maju ove godine nosi naziv „Ljubav je“, a izvešće je Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Ana Rucner i Jasmin Fazlić Jala.

Pesma je premijerno predstavljena sinoć u Sarajevu.

Tokom procesa snimanja albuma producent mi je ponudio pesmu koja je zazvučala kao duetska, a s obzirom na to da Deen i ja nikada nismo snimili ništa zajedno, odlučili smo da ta pesma bude naša prva oficijelna saradnja. Sasvim slučajno, u toku rada na aranžmanu, svima je zazvučala evrovizijski – kazala je Dalal u nedavnom intervjuu za Klix.ba.

Fuad Backović Deen je ranije obećao kako će BiH imati sjajnu pesmu i svetski nastup.

Dalal i ja ćemo dostojanstveno braniti boje BiH i ići na to prvo mesto – kazao je novinarima.

Reper Jala je izjavio da je ponosan na pesmu i čitavu ekipu.

Spojili smo mnoštvo stilova i velika mi je čast što imam priliku sarađivati sa ekipom. Ova kombinacija stilova ispala je jako dobro i smatram da je ovo blizu savršenstvu – rekao je Jala.

Popularna hrvatska violončelistkinja Ana Rucner rekla je da joj je posebna čast što je dobila priliku da nastupi s ostalim izvođačima, a ponajviše jer je u centru priče ljubav.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273