Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Poslednji nastup sa Brenom su imali pre više od dve decenije, a ovim se danas bave članovi “Slatkog greha”! (foto/video) | Nostalgija.com

Poslednji nastup sa Brenom su imali pre više od dve decenije, a ovim se danas bave članovi “Slatkog greha”! (foto/video)

Lepu Brenu i Sašu Popovića svakodnevno viđamo na malim ekranima. A šta je sa ostalim članovima legendarnog “Slatkog greha”, koji je sa folk zvezdom žario i palio osamdesetih godina?

Poslednji nastup “Slatkog greha” bio je 1994. godine na Breninom koncertu na Tašmajdanu. Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

Zapravo, i dan danas postoji bend “Slatki greh”, ali u nešto podmlađenom sastavu, i sviraju na svadbama i raznim proslavama. Od starih članova ostali su samo bubnjar Branislav Mijatović Mija i gitarista Zoran Radanov Zoki, kojeg trenutno gledamo u šouu “Nikad nije kasno”.

Upravo u ovom takmičenju, kao podrška Radanovu pojavili su se i ostali članovi popularnog benda. Tako smo, posle mnogo godina, ponovo mogli da ih vidimo na okupu.

Harmonikaš Ljubiša Marković Frenki, klavijaturista Živojin Matić Žile i bubnjar Branislav Mijatović Mija pridružili su se Zokiju na bini i oduševili žiri i gledaoce svojim nastupom.

Zoki je prošao u dalji krug, zajedno sa kandidatima Simom Simićemi i Azrom Kozličić.

“Slatki greh” ostao je pre tri godine bez jednog člana. Naime, Dušan Trifunčević, poznatiji kao Lepi Bora, preminuo je 24. februara 2014. godine posle duže i teške bolesti.

Lepa Brena je tada izrazila veliku žalost i otkrila kako je Trifunčević postao Lepi Bora.

“Odlazak Lepog Bore iliti Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje. Kada je “Lepa Brena” startovala kao brend, hteli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primećuje, pa je izbor pao na Maksu kog smo prekrstili u Lepog Boru”, navela je pevačica tada u saopštenju.

loading...