Poslednji koncert turneje „Hotel Nacional“ u 2015. godini: Dino Merlin večeras u Leverkusenu

Dino Merlin će večeras u 21:30 sati u poznatoj Smidt Areni u Leverkusenu održati poslednji koncert turneje ‘Hotel Nacional’ u ovoj godini.

Ovo će biti Dinin prvi susret s publikom ne samo iz Leverkusena, već iz Kelna, Dusseldorfa, Wuppertala i šire, nakon gotovo četiri godine. Poslednji susret bio je tokom Eurosong takmičenja 2011. za najbolju pesmu Evrope u obližnjem Dusseldorfu gde su Dino i njegova ekipa s pesmom „Love in rewind“ zauzeli visoko 6. mesto.

Stadion u Dusseldorfu bio je domaćin ne samo Dini i ekipi, već i velikom broju Bosanaca i Hercegovaca kao i fanova iz regije koji su došli da bodre svoju najveću zvezdu.

Dino Merlin će koncertom u Leverkusenu 19.12. okončati ovogodišnju etapu svetske turneje „Hotel Nacional“ koja je tokom 2015. godine gostovala u arenama i stadionima najvećih gradova regiona: Ljubljana (Stožice), Skoplje (Boris Trajkovski), Split (Spaladium), Linz (Tips Arena), Prilep (Gradski Trg), Sarajevo (Stadion Koševo), dva puta u Beogradu (Kombank Arena), Minhen (Zenithhalle) i prošle sedmice – Zurich (Stadthalle Dietikon).

Već za sledeću godinu najavljen je nastavak turneje, a “veliki koncerti na velikim terenima” dočekaće fanove 6.2.2016. u dvorani Messehalle u Dornbirnu (Austrija), 13.2.2016. u Areni Varaždin (Hrvatska) i 27.2.2016. u dvorani Golovec u Celju (Slovenija). Ulaznice za koncert u Dornbirnu možete nabaviti na dinomerlin.com/turneja, za koncert u Varaždinu na ticketshop.hr, a za koncert u Celju na Eventim mreži.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273