Posle frke u avionu, Nikoliju izbacili iz hotela u Ženevi?

Nikolija Jovanović izgleda ne voli da poštuje pravila i rokove, pa je nakon što su je izbacili iz biznis klase u avionu, ponovo popila izbacivanje, ovog puta iz hotelske sobe.

Nakon skandala u avionu, Nikolija otkrila šta se stvarno desilo u biznis klasi!

Pošto je na svoju ruku produžila boravak u hotelu, a to nije platila, osoblje u hotelu je reagovalo i zamolilo pevačicu da napusti objekat.

“Ova neprijatna situacija dogodila se u nedavno u Ženevi, kuda je otputovala zbog zakazanog nastupa u tom gradu. Ona se pre nastupa smestila u jedan prestižni hotel i sve je bilo u redu dok se nije vratila iz kluba u kojem je pevala. Umorna od nastupa, Nikolija je odmah legla da spava, ali ju je umor toliko savladao da nije navila alarm na mobilnom telefonu, pa se nije probudila na vreme i sobu napustila u predviđenom roku, do podneva. Njeni muzičari su napustili svoje sobe do 12 časova i onda su u hotelskom kafiću čekali pevačicu da im se pridruži, pa da krenu put Srbije. Međutim, sati su prolazili, a od pevačice ni traga, ni glasa. Kada je već bilo pet sati posle podne, sobarica je zalupala pevačici na vrata i objasnila joj da mora da napusti sobu, jer u nju treba da se smeste drugi gosti. Pevačica je bez pogovora sprovela u delo taj zahtev, brzo se spremila i napustila sobu. Muzičari su bili malo ljuti i nervozni jer su je satima čekali, a pevačica je priznala da joj je neprijatno i zbog njih i zbog radnika u hotelu”, navodi za Alo izvor iz hotela.

Kako bi dobili komentar, novinari su stupili u kontakt sa pevačicom, koja nije ni priznala, a ni dematovala da se dogodila ova naprijatna situacija u Švajcarskoj.

“Ja hotele uvek napuštam u predviđenom roku, a kada se iz nekog razloga desi da produžim boravak, ja doplatim, prema tome, ne vidim nikakav problem u tome ako ostanem duže nego što sam zakupila”, rekla je pevačica smejući se zbog ove priče, gledajući na to kao na nešto bezazleno.

Uzimajući u obzir pevačicinu izjavu, verovatno da je i u Ženevi doplatila produženi boravak u hotelu i da je na kraju sve bilo u redu.

loading...