Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Posle burne reakcije na uvrede, Rasta ponovo komentariše Balaševića! | Nostalgija.com

Posle burne reakcije na uvrede, Rasta ponovo komentariše Balaševića!

Skandalozna izjava repera Stefana Đurića Raste u talent šou “Ja imam talenat” vezana za Đorđa Baleševića napravila je haos u javnosti.

“Meni se nije svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim. To je meni nekakav rep u pokušaju. To niti je muzika, niti je rep. Ali ti si doneo emociju i energiju i meni dosadnu pesmu učinio zanimljivom”, rekao je Rasta tada, što je izazvalo brojne reakcije kako gledalaca, tako i javnih ličnosti, ali i Balaševićeve ćerke.

Međutim, reper je sada “promenio ploču”.

“Nisam ispratio reakciju medija oko onoga što se desilo. Nisam smatrao da je to nešto skandalozno. Moj komentar je bio konkretno samo na Balaševićevo izvođenje, ne na to kakav je čovek, šta radi i čime se bavi, mediji su to izvrnuli i malo rekli neke stvari koje nisu izašle iz mojih usta. Meni je taj takmičar čak dočarao tu stvar i to sam mu i rekao i dao sam mu glas za dalje“, rekao je Rasta.

loading...