Posao ne može da čeka: Vesna Dedić snima emisiju u gipsu!


Vesna Dedić, autorka emisije „Balkanskom ulicom”, pre dve nedelje polomila je rame kada je pala na ledu.

Voditeljka je juče primećena kako ulazi u zgradu Radio-televizije Srbije, gde snima emisiju “Balkanskom ulicom” i to u gipsu!

Naime, leva strana Vesninog tela potpuno je u gipsu i zavojima kako bi kost zarasla kako treba.

“I dalje imam jake bolove, noćima ne mogu da spavam, a to odlično znaju svi oni koji su nekada lomili ruku ili bili u gipsu. Noću pišem roman jer od bolova ne mogu da zaspim, pa ću tako uskoro izdati devetu knjigu”, kaže spisateljica i seća se kada je ambulantim vozilom prevezena u ortopedsku bolnicu na Banjici nakon što je pala ispred studija u Šimanovcima.

“Moram da priznam nešto, iako će se doktorka Nada Macura strašno naljutiti. Ona priča na TV-u kako starlete treba da vode ljubav i kakve frajere ona voli, a u kolima Hitne pomoći je minus deset stepeni. To nikako da kaže, kao i to da nema grejanja u ambulantnim kolima. Tako da možeš da slomiš ruku, nogu, da doživiš šlog, ali ti upala pluća ne gine dok ne dođeš u bolnicu. Svaka čast lekarima i sestrama koji su na terenu, oni su obučeni kao članovi gorske službe spasavanja. Zaista nehumani uslovi, zato apelujem na sve koji se bave zdravstvom da daju neko grejanje kolima Hitne pomoći”, kaže Vesna za “Alo”.

loading...