Porodiće se van Srbije: Ilda Šaulić se seli u Italiju

Ilda, ćerka Šabana Šaulića, nedavno je saznala da je u drugom stanju i da će prinova stići na jesen.

Zbog interesovanja medija, pevačica je odlučila da se preseli u Italiju kako bi na miru provela trudničke dane. U ovoj odluci su je podržali verenik i porodica, a sa njom će, kako saznajemo, krenuti i njena mama Goca, koja će nekoliko nedelja boraviti sa njom.

ilda-saulic-saban-saulic-foto-damir-dervisagic-dragan-kadic-1458258826-866581

Ilda ne želi da se o njenoj trudnoći piše i nagađa ko je tata, pa je zato rešila da se preseli u Italiju, gde će se i poroditi. Ona će otputovati sa mamom, jer otac bebe neće moći odmah da joj se pridruži zbog poslovnih obaveza koje ima u Beogradu. Kako bi se sačuvala od raznih komentara, buduća mama će se u Srbiju vratiti tek nakon porođaja. Presrećna je i super se oseća, i to je sada najbitnije. Prija joj drugo stanje„, rekao je izvor blizak Šaulićevoj i dodaje da će venčanje biti tek sledeće godine.

Već je poznato da je Ilda deset godina bila u vezi sa muškarcem koji je dosta stariji od nje i sa kojim je pokušavala godinama da zatrudni, a nakon što je prošle godine okončala vezu sa njim upoznala je dečka sa kojim je ostala u drugom stanju. Ildi je najveća životna želja bila da se ostvari u ulozi majke.

Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273