Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Policija prekinula nastup Baneta Mojićevića zbog droge | Nostalgija.com

Policija prekinula nastup Baneta Mojićevića zbog droge

Nastup Baneta Mojićevića u popularnoj podgoričkoj diskoteci prekinut je usled racije, javljaju crnogorski mediji.

Više od 500 gostiju diskoteke u Podgorici u petak je završilo na ulici, kada su ekipe Centra bezbednosti Podgorica i Posebne jedinice nenajavljeno došle u klub. Prilikom racije pronađena je i manja količina paketića u kojima se uglavnom nalazio kokain.

Ekipe u uniformi i civilu upale su u klub oko jedan sat posle ponoći, neposredno nakon što je Bane Mojićević počeo da peva.

“Prvo su krenuli od obezbeđenja i ostalog osoblja kluba, a onda i gostiju, koje su potom puštali napolje jedno po jedno. Kada su potpuno ispraznili lokal, započet je i detaljan pretres klupskog mobilijara, separea, toaleta… Pronađena je manja količina odbačene droge kokain i marihuana”, rečeno je Dnevnim novinama iz policije.

Sve vreme dok je trajala racija, obezbeđenje lokala je bilo postrojeno ispred diskoteke, sa raširenim nogama i rukama prislonjenim o zid, a saobraćaj je bio zatvoren.

Inače, ova diskoteka je nedavno otvorena ali je od početka pod budnim okom policije zbog spekulacija da su vlasnici članovi kriminalne grupe koja se dovodi u vezu sa serijom ubistava širom Crne Gore.

loading...