Pogledajte trejler filma „Braća po babine linije“

Pogledajte prvi trejler filma „Braća po babine linije“ koji će premijerno biti prikazan u Centru „Sava“ 16. marta

Šta rade najpoznatiji stanovnici Petlovca i kakvo je to pismo „na latinice“ stiglo glavnim junacima filma nastalom po seriji „Selo gori, a baba se češlja“ reditelja Radoša Bajića, saznaćete za mesec dana.

Od autora najgledanijeg televizijskog programa na našim prostorima, reditelja i scenariste Radoša Bajića, ovog proleća, tačnije 16. marta, stiže komedija „Braća po babine linije“.

U živote glavnih junaka, čuvenih Petlovčana – Radašina i Milašina (Radoš Bajić i Milorad Mandić Manda), jednoga dana stiže isto pismo, upućeno svakom ponaosob. Oni, vođeni snom o lepšem životu i rešenju svih problema, shodno instrukcijama koje su dobili u pismu – kreću iz Petlovca na put… samo oni znaju gde – i koji.

Umesto da stignu do Beograda gde ih čeka daleki rođak iz Australije, „Radašin će zalutati sa tajanstvenom plavušom (Jelena Gavrilović) u gorostasnim planinama u kojima riču medvedi“, a Milašin će „umesto da pre Radašina stigne do blaga koje ga čeka, zaglaviti u selo Vranovo, na planini Sokolovica, sa koje puca vidik na zonu bezbednosti, gde šiptarski dronovi svaki dan izviđaju ono malo Srba koji su tu ostali“.

Na ovom putu im se pridružuju i ostali radoznali stanovnici Petlovca. Radojka (Ljiljana Stjepanović), Zlatana (Olga Odanović) i sin Dragan (Nenad Okanović) kreću u potragu za Radašinom i Milašinom. Igrom slučaja, vođeni različitim ciljevima, u nekom momentu na jednom mestu se okupljaju svi Petlovčani, ujedinjeni pred pitanjem: „Gde su braća po babine linije!?“.

Pogledajte trejler

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273