Pogledajte novi trejler za film „Igra u tami“

Novi trejler za film Juga Radivojevića „Igra u tami“ ugledao je svetlost dana

Film „Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom Nobelovca, Ive Andrića Aska i vuk. Vuk (Viktor Savić) ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i svojom lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

Pored Viktora Savića i Tamare Dragičević, glavne uloge tumače i Vuk Kostić, koji je ujedno i producent filma, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić i Srđan Maletić.

Premijera filma „Igra u tami“ biće održana 10. novembra u Sava Centru u 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21 čas.

Za obe premijere karte su u prodaji, na blagajnama oba bioskopa, a za Sava Centar karte se mogu nabaviti i na prodajnim mestima Eventim mreže.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273