Pogledajte novi Frenkijev spot za pesmu „Film“

Samo dve sedmice nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi“, Frenkie nam donosi još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience“. Reč je o pesmi „Film“ za koji je snimljen i spot u režiji Vedran Haračića i Maria Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem odavno sarađuju.

Film je uvodna pjesma na albumu Reexperience i slikovito opisuje zadnje dvije godine moje karijere. Znam da me mnogi kritikuju jer se često hvalim i u pjesmama pričam o sebi, ali zadnjih par mjeseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao ispričati. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsjećao na film?„, rekao je Frenkie.

Osim što aktivno snima spotove za pesme sa svog nedavno izdatog albuma, Frenkie redovno održava i koncerte. Fanovi ga mogu uživo videti i 6. februara u bečkom klubu Roxy, 13. februara u Bihaću i 12. marta u Minhenu na festivalu Balkan Tage.

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273