Počele “Zvezde Granda” – prvu emisiju obeležilo prepucavanje žirija

Prva emisija u novoj sezoni „Zvezda Granda“, osim novih kandidata donela je i potpuno drugačiji žiri, ali i pravila pod kojim ce se mladi kandidati takmičiti.

Predsedničku palicu stručnog žirija i ove godine zadržao je Šaban Šaulić, kao i Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac, koji su na istim pozicijama na kojima su bili i do sada.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša novi su članovi stručnog žirija.

Direktoru „Grand produkcije“ Saši Popoviću, koji se i ove godine nalazi na čelu produkcijskog žirija, za stolom se u ovoj sezoni pridružila Snežana Đurišić.

žiri_1000x0

Šesti član žirija u svakoj od emisija biće gost iznenađenja – eminentna imena iz javnog života. U prvoj emisiji nove sezone u stolicu gostujućeg člana stručnog žirija seo je Aco Pejović.

serifovic-popovic

Da nas očekuje žestoka sezona, bar kada je o članovima žirija reč, videlo se već prilikom samog predstavljanja kada se Marija Šerifović pojavila u majici sa likom direktora „Granda“ i natpisom – Ko je Popović?

zvezde granda_1000x0

Tokom emisije stručni žiri između sebe je varničio i prepucavao se, što su gledaoci mogli i da čuju, ali i vide.

Žustre komentare upućivali su podjenako svi, ali nisu štedeli ni reči hvale u trenucima kada su, doduše retko, bili jednoglasni.

Emisiju je obeležilo i mnogo duhovitih komentara svih članova žirija, ali i uobičajano prepucavanje na relaciji stručni žiri – Saša Popović.

Emocije su pokazali i sami kandidati koji su svojim divnim interpretacijama razgalili sjajan i odlično raspoložen žiri, ali i njihovi pratioci za koje je kao i tokom dosadašnjih sezona bio zadužen Voja Nedeljković. O kandidatima na sceni brinula je Sanja Kužet.

zvezde granda 1_1000x0

U sledeće kolo plasirali su se:

1. Mehti Žigo
2. Farizada Kurtalić
3. Kristijan Tasevski
4. Nemanja Đurđević
5. Marina Bogdanović
6. Semil Dedić
7. Emina Islamović
8. Milica Đorđević
9. Dejan Nedić Tejovac
10. Emrah Emšo

Izvor: Alo
Foto: Promo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273