Pobuna! Takmičari pobegli iz vile Parova zbog novčanih kazni?! (video)

Produkcija “Parova” kaznila je sve učesnike zbog nepoštovanja pravila i agresivnog ponašanja, što je dovelo do pobune. Nekoliko takmičara se ujedinilo i navodno razvalilo vrata vile.

“Zbog uništavanja inventara i pisanja po stolu svi učesnici kažnjeni su po 50 evra. Zbog ometanja emisije i nesaradnje sa produkcijom svi učesnici kažnjeni su po 300 evra. Zbog ispoljavanja agresije prema gostu u emisjii Jelena Krunić je kažnjena sa 200 evra. Zbog nedopustivog agresivnog ponašanja, napada na gosta i polivanja Ljuba Pantović je kažnjena sa 1.000 evra”, saopštila je Bojana Ristivojević šokiranim učesnicima, a potom je rekla da bi bio red i nekoga da nagrade:

“Zbog saradnje sa produkcijom i aktivnog učešća u emisijama Vesna Rivas je nagrađena sa 500 evra. Zbog nepoštovanja pravila i glavna nagrada je smanjena sa 100.000 na 80.000 evra!”

Kada je završeno “Izbacivanje”, besni učesnici su otkrili koliko zarađuju u rijalitiju, a potom predvođeni Slađom Petrušić pokušali da napuste zemunsku vilu.

“Što je ona Aleksandra Krstić nagrađena sa 500 evra a spavala je po koferima?”, bunio se Manijak.

Slađa, Ljuba, Dalila i Jelena Krunić su prve ustale protiv produkcije.

“Ne treba mi jedan cent više, ja to mogu da zaradim i napolju! Pustite me odavde ološi jedni! Gasimo se, nema nas!”, vikala je Dalila.

“Ja sam im rekla: Je l’ hoćete da se*u po meni? Platite, sedeću unutra pa nek se*e ko hoće! A ne, ja ušla da zaradim, pa mi uzete taj dinar i dozvolite da go*na se*u po meni!”, dodala je Ljuba kroz suze.

“Svima će nam smanjiti honorare ako se ne pobunimo svi zajedno. Moramo se svi pobuniti da izlazimo, ako to ne uradimo oni će nas je*ati”, rekla je Slađa i pozvala cimere da svi zajedno napuste vilu.

Pridružili su joj se Dalila, Ljuba, Aleksadnra, Manijak, Tijana Ajfon, Anamarija, Miljana i Ksenija. U trenutku kada su krenuli ka vratima program je prekinut, ali kasnije u prenosu uživo nisu bili svi ukućani, piše alo.rs.

 

Povodom ovoga oglasila se i produkcija.

“Svi su na broju u vili. Jesu pravili haos sinoć, mi još odlučujemo da li ćemo danas nekog da izbacimo ili ne, ali niko nije pobegao”, rekli su iz produkcije za kurir.

loading...