Play Off Festival SKA muzike u klubu Monsun 30. i 31. oktobra

Play off Festival je prvi SKA festival koji će biti održan u Beograda posle, sada već davne, 2007 godine. Festival će se održati 30. i 31. 10. u Klubu „Monsun“ i obe večeri festivala, program će kretati od 20 časova gde će publiku zabavljati DJ

Svirke kreću od 21h. Satnica će se poštovati pa se publika moli da zauzme svoja mesta na vreme.

Prve večeri festivala, publiku će zabavljati bendovi Deep Steady (Novi Sad) i Rotterdam Ska Jazz Foundation ( Rotterdam, Holandija).

Deep Steady – je mlada novosadska grupa sačinjena od iskusnih muzičara koji su svirali u: Lost Propelleros, Ringišpil, Rab L Khali, Microsonic, Saigon Express. Bend svira verziju ska zvuka blisku samim korenima jamajčanske popularne muzike, Calypso-a i Rock Steady-a.

Rotterdam Ska Jazz Foundation – Uzimajući muziku šezdesetih kao polaznu tačku, Roterdam Ska-Jazz foundation ( RSJF ) počinje tamo gde su drugi stali . Ali budite oprezni! RSJF nije isključivo retro bend. Naoružani bubnjevima, basom, gitarom, klavijaturama i širokim spektrom duvačke sekcije, RSJF tokom proteklih 13 godina pravi svoju mešavinu ska-jazz-rock-reggae-soul-a.

Cena karte: 400 dinara. Satnica: 20h DJ, 21h Deep Steady, 22:30 RSJF

Drugo vece je rezervisano za ska veterane iz Minhena i najstariji beogradski ska bend.

Bluekilla – Poslednjeg dana septembra, sad već, daleke 1997. godine u NS Time-u održan je jedan od najboljih klupskih koncerata u Novom Sadu ikad. Sedmorica Bavaraca bukvalno su plesala sa instrumentima po bini, a svirka je bila toliko dobra da su mnogi bili ubeđeni da je u pitanju bio plejbek. Osamnaest godina od svog debi nastupa u Beogradu Bluekilla, koja je bila u našem gradu i 2004, vraća se na mesto uspeha. Bavarci su prisutni na ska sceni vec 30 godina i bend su koji ne treba propustiti.

Samostalni Referenti – veterani beogradske i celokupne eks-ju ska scene su već dobro poznati lokalnoj publici.

Cena karte: 500 dinara. Satnica: 20h DJ, 21h Bluekilla, 22:45 Referenti


Izvor: SvetGitara
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273