Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Pips Chips & Videoclips u Savamali | Nostalgija.com

Pips Chips & Videoclips u Savamali

Popularni zagrebački alternativni pop sastav Pips Chips & Videoclips nastupiće u petak, 30. oktobra, u 21h u Mikser House-u, kada će svirati hitove iz svoje dve decenije duge karijere i pružiti beogradskoj publici priliku da se ponovo upozna sa njihovom muzikom i emocijama koje nosi.

Pips Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni – istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni – pravi su primer modernog pop sastava.

Svojiu bogatu karijeru započeli su 1992, kada je njihov singl, “Dinamo ja volim”, nastao na tragu čuvene “You’ll never walk alone”, srušio sve rekorde slušanosti i postao autentična urbana himna buntovničkog karaktera. Narednih godina radili su muzičke podloge za pozorišne predstave, da bi 1995. objavili drugi album “Dernjava” koji im je doneo “Porina” i veliku popularnost u celom regionu.

Pips, Chips & Videoclips se svojom karijerom pokazali kako je moguće izdići se iznad uskih okvira sredine u kojoj su nastali i stvarati muziku i „predstavu“ oko nje na svetskom nivou. Reč je o bendu koji profesionalnost uzima kao svoj „modus operandi“ i uviek je spreman da sipuni očekivanja publike, bez obzira na okolnosti.

Domaću podršku zagrebačkom bendu, pružiće sjajni sastav The Somethings.

The Somethings su indie rock sastav čija starost varira (u odnosu na to koji se trenutak u njihovoj karijeri uzima za pravi početak) između 2 i 5 godina. Zapaženi kao bend čiji je svaki nastup markantan i dinamičan – bez obzira na to sviraju li obrade, svoje pesme ili, što je najčešće slučaj, mešavinu ta dva.

Ove godine mnogo više su se fokusirali na autorski rad i do sada su izbacili prvi EP pod nazivom „Buđenje“ koji će i odsvirati na koncertu u Mikser House-u.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 700 dinara.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273