Pips Chips & Videoclips 30. oktobra pred beogradskom publikom

Popularni zagrebački alternativni pop sastav Pips Chips & Videoclips nastupiće u petak, 30. oktobra, u 21 čas u Mikser House-u

IMG_1444225338

Popularna grupa ovom prilikom će svirati hitove iz svoje dve decenije duge karijere i pružiti beogradskoj publici priliku da iznova doživi njihovu muzikom i emocije koje nosi.

Pips Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni – istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni – pravi su primer modernog pop sastava.

Svojiu bogatu karijeru započeli su 1992, kada je njihov singl, Dinamo ja volim, nastao na tragu čuvene You’ll never walk alone, srušio sve rekorde slušanosti i postao autentična urbana himna buntovničkog karaktera. Narednih godina radili su muzičke podloge za pozorišne predstave, da bi 1995. objavili drugi album Dernjava koji im je doneo Porina i veliku popularnost u celom regionu.

Pips, Chips & Videoclips su svojom biografijom pokazali kako je moguće izdići se iznad uskih okvira sredine u kojoj su nastali i stvarati muziku i predstavu oko nje na svetskom nivou. Reč je o bendu koji profesionalnost uzima kao svoj modus operandi i uviek je spreman da sipuni očekivanja publike, bez obzira na okolnosti.

Susret Pips Chips i Videclips sa beogradskom publikom zakazan je za 30. oktobar, uz domaći bend koji će nastupiti kao predgrupa, a čije ime se čuva kao specijalno iznenađnje.

Ulaznice za su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi) po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 700 dinara.

Foto: Saša Huzjak
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273