Pinkova zvezda otkriva za novi STAR: Prija mi što se Šaban pali na mene, on mi je…

Pinkova zvezda Katarina Bojović priznala je za STAR da joj i te kako laskaju komplimenti Šabana Šaulića koji nije štedeo reči nakon njenog nastupa u muzičkom takmičenju! A imajući u vidu da je kralj narodne muzike veoma štur u komentarima, i te kako treba da je ponosna! Inače, očigledno da je baš ostavila utisak na njega kada se čak našalio i sa Kalinićem na račun njenog atraktivnog izgleda!

“Milane, ja sam iste visine kao ti, a ako ta haljina pukne, ima da skočim na tu binu kao mišić”, poručio je Šaban, što je šokiralo ostale članove žirija, a Katarinu ostavilo zbog daha.

“Prijaju mi komplimenti Šabana Šaulića i što sam mu se dopala, a svaka devojka koja drugačije kaže, verujte mi da laže. Drago mi je da je obratio pažnju na mene i moj fizički izgled, ali meni je najbitnije da svojim glasom ostavim utisak na ceo žiri, ali i na sve ljude koji prate i biraju pobednika Pinkovih zvezda. Šaban jeste predstavljen kao veliki zavodnik i on mi je baš šarmantan…” kaže Katarina za STAR koja ipak ne bi želela da bude nova Cuca

A ŠTA MLADA PEVAČICA JOŠ OTKRIVA O ŠABANU PROČITAJTE U NOVOM BROJU ČASOPISA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

loading...