Pevačica u šoku: Sa Anabelinom i Gagijevom ćerkom neće da se druže u školi

Popularnost roditelja i uticaj javnosti može mnogo da se odrazi na njihovu decu.

Sa takvom situacijom srela se i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani. Naime, nakon što je Gagi diskvalifikovan sa Farme zbog napada na Sašku, izgleda da se promenio odnos drugara u školi prema maloj Nini.

Taj problem je na društvenim mrežama podelila Anabela Atijas.

Danas mi je moje dete, onako tužno i zbunjeno požalilo, kako joj je njen najbolji drug kog poznaje još od prvog razreda, rekao da mu tata brani da se druži sa njom, jer on ne voli svet kakav smo mi. Kakav smo mi to „svet“ i šta da joj odgovorim, i kako da se ponašamo a da ni tog „čoveka“ a ni njegovo dete ne povredimo? Jer mi nismo takvi„, napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu.

anabela-atijas-fb-1458150201-865347

Podsetimo, nakon rasprave između Saške i Gagija, on je potegao sekiru i krenuo da razvaljuje vrata kućice gde je spavala Karanova. Kako je kasnije rekao, nije hteo da je povredi već samo da je uplaši i našali se jer je ona njega zaključala a on je klaustofobičan.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273