Pevačica prvi put o trudnoći: smišljam imena za bebu

Svetlana Seka Aleksić je u trećem mesecu trudnoće i ne krije da je presrećna jer joj se konačno ostvarila životna želja. Kako kaže, ona i njen suprug Veljko Piljikić su razgovarali o imenima za bebu i već imaju nekoliko interesantnih na spisku.

Neiskren bi bio odgovor da nisam razmišljala o toj temi, ali ipak ne bih da prejudiciram. Što se tiče imena, imamo nekoliko interesantnih imena – iskrena je pevačica, koja dodaje da je srce htelo da joj iskoči iz grudi kada je saznala za srećnu vest.

Znam da zvuči kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupalo, da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Zahvalna sam bogu za sve što mi je podario i često umem da kažem: “Hvala ti, bože, na svemu što si mi poslao” – priča buduća mama za magazin „Hello“. Njen muž je takođe bio uzbuđen i presrećan kada mu je pevačica saopštila da je u drugom stanju.

Tu radost, taj osmeh i zagrljaj, uz sav trud, nemoguće je opisati. Oboje smo neopisivo srećni, što najbolje znaju svi parovi koji su kroz to prošli. Trudna sam puna tri meseca – objasnila je Aleksićeva.

Dečja soba malo će sačekati, još je rano za to, nisam se čestito privikla na to da sam trudnica – kaže Seka, koja će da radi do avgusta, a zatim se seli u Beč, gde će se u oktobru poroditi.

Mislim da ću biti aktivna do avgusta, posle čega ću napraviti pauzu u karijeri kako bih se u potpunosti posvetila bebi. Znam da će moja publika to razumeti. Sada se osećam božanstveno. Osećaj je čudan, ali vrlo lep – priča folk pevačica, koja nikada nije prestala da veruje da će se jednog dana ostvariti kao majka.

Nikada nisam razmišljala da, uprkos svim naporima i nadljuskoj želji, možda neću moći da imam decu. Molila sam se i verovala. Veljko i ja nikada nismo strahovali da će nam biti uskraćena mogućnost da osetimo lepotu roditeljstva. Često smo pričali o velikoj porodici. Satima smo znali da sedimo u romantičnom ambijentu i da razgovaramo – završava Seka svoju ispovest.

Opuštam se uz tihu muziku!
Pevačica Seka Aleksić, koja je u blagoslovenom stanju, kaže da se opušta uz tihu muziku i svoje kućne ljubimce. – Najlepše mi je kod kuće! Uz tihu muziku, vreme provodim sa svojim kućnim ljubimcima, kojih sada imam deset, čitam knjige, Veljku kuvam omiljena jela. Često odlazim na liturgiju, dok sam vikendom sa svojom publikom, koja mi takođe daje energiju. Retko sam sama, ali kada dođe taj trenutak, volim da obučem trenerku, da se zavalim u fotelju i gledam filmove ili da čitam knjige koje mi drže pažnju. Volim i da sadim cveće, da zalivam zelenilo – kaže Seka.

Izvor: Alo
Foto: Andrija Damjanović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273