Pevačica dala četrdesetodnevni pomen ocu: Dobri moj oče, došla je tebi tvoja Seka

Seka Aleksić je dala četrdesetodnevni pomen svom ocu Miloradu Mići Aleksiću, koji je posle kraće i teške bolesti preminuo 6. januara.

Pevačica je na Novo groblje u Loznici stigla, kako navodi Kurir, malo pre podneva, zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem i bratom Nedžadom Ramićem. Prvo je svratila do cvećare na ulazu u groblje, a u ruci je nosila pletenu korpu sa hranom i pićem, koje je kasnije poslužila na grobu. Iz cvećare je izašla sa buketom belih hrizantema, koje simbolizuju tužne trenutke.

Pevačicu su, po pisanju dnevnog lista, čekali članovi porodice – stric Zoran Aleksić, koji je došao desetak minuta pre bratanice sa sinom i snajom, kao i Sekina tetka Jovanka s ćerkom. Aleksićeva se sa svima pozdravila i zagrlila, a onda je prišla očevom grobu,

“Dobri moj oče, došla je tebi tvoja Seka”, kroz suze je tiho prozborila, prekrstila se i poljubila krst. Zatim je očitala Očenaš, suprug Veljko je okadio grob, a onda su zajedno iz korpe izvadili žito, kolače, piće i kafu.

Seka se, iako je vetar jako duvao, sa porodicom na groblju zadržala više od sat vremena. Otišli su zatim u porodični dom, na zajednički ručak.

Putuj s' andjelima srculence moje! ❤ Kazu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu cast da dusu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rodjenje! Zauvek cu pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najvise si se radovao na dan moga rodjenja i mami si rekao da cu ja biti tvoja pevacica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srecni od saznanja da je pevanje moja ljubav, od tebe! Zato, tata moj dragi, necu tugovati. Tvoj ovozemaljski zivot je zavrsen jer si nastavio vecni zivot, mnogo vredniji od ovoga! Radovacu se i pevati! Otisao si na najradosniji dan! Doziveo si da u krilu drzis svoje unuce, niko srecniji nije bio od tebe! Neka ti je vecna slava duso moja! Tvoja ponosna cerka! 💙

A photo posted by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

loading...