Pevač ima poruku za francusku vladu, Lukas: Najdublje vam je**m mater

Folk zvezda Aca Lukas prokomentarisao je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici terorističke napade koji su se desili u Francuskoj. Pevač je porodicama nastradalih izjavio saučešće, ali je prema francuskom predsedniku i Vladi bio prilično oštar.

Porodicama i najbližim rođacima najdublje saučešće zbog strašnog gubitka njihovih najmilijih u groznom i bezumnom zločinu u Parizu! Vladi Francuske, predsedniku, bivšoj vladi Francuske, a najviše bivšim predsednicima Francuske, NATO paktu i većini političara zapada najdublje je**m mater bolesnu za sve patnje koje su naneli poslednjih decenija nedužnim ljudima u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Iraku, Libiji, Siriji, Francuskoj, Engleskoj, Španiji (i da ne nabrajam više, ima ih mnogo) i za sve su oni krivi! Kada bilo gde na planeti običan narod bude počeo da shvata da ovaj svet vode monstrumi i bolesnici kojima Hitler nije ni do kolena, i da su oni krivi za sva ova sr*nja koja nas svaki dan pogađaju, možda i zavlada nekakav mir i blagostanje. Dotle će ovi degenerici svoje bolesne planove ostvarivati baš i upravo preko tog nedužnog i žestoko indoktriniranog naroda, ma gde god se na planeti nalazio! Još jednom najdublje saučešće porodicama nedužnih žrtava u Parizu, ali i najdublje saučešće porodicama nevino nastradalih u Siriji! I najdublje saučešće porodicama oborenog ruskog aviona! Ovako bih mogao, na žalost, do sutra! Nema vrednijih i manje vrednih nedužnih žrtava, gde god bile! – napisao je Lukas.

21_1000x0

Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273