Petar Grašo koncert – Split

Na traženje publike, Petar Grašo će održati dan uoči Valentinova koncert u Spaladium Areni, a nastupaće i Tonči Huljić & Madre Badessa, saznajemo od organizatora.

Grašo već dvadeset godina vlada scenom, najtiražniji je izvođač u Hrvatskoj i došao je trenutak da napravi koncert koji bi trebao ostati upamćen kao jedan od najupučatljivijih nastupa. Sam koncert se priprema već mesecima, okupila se ekipa koja je se sa puno entuzijazma uhvatila u planiranje Grašinog nastupa. Posebno je dizajnirana pozornica sa nesvakidašnjim video animacijama, posebno odrađena za svaku pesmu – navode organizatori otkrivajući da produkcija dolazi iz Slovenije, a radi se o produkciji korištenoj na koncertima Paul McCartney-ja, zatim Bocceli-ja, REM-a, Kid Rock-a i mnogih drugih svetskih top zvezda.

Veseli nas što je Petar Grašo odlučio da noć uoči Valentinova održi koncert u Spaladium Areni. Dugo se pripremamo za ovaj koncert i uložili smo već veliki trud i uvereni smo da će Grašin koncert bit posebni događaj i za Split. Ponosni smo što je ovu za nas uspešnu 2015. tokom koje su nastupali svi veliki izvođači poput Thompsona, Balaševića, Merlina, Čolića, Bajage, klape Intrade… zatvorila izvrsnim koncertom naše dive Doris Dragović, a evo 2016. otvaramo sa izvrsnim Petrom Grašom – najavio je Grašin koncert stečajni upravnik Spaladium Arene Perica Mitrović.

Ulaznice će biti puštene u prodaju sredinom iduće nedelje (na svim prodajnim mestima Adriaticketa www.adriaticket.com).

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273