Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Pet velikih tajni raskošne lepote Ruskinja | Nostalgija.com

Pet velikih tajni raskošne lepote Ruskinja

Ruska lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Irina Šajk, Ana Kurnjikova, Marija Šarapova prave su predstavnice ove bajkovite lepote a za njihov izgled nije zaslužna samo genetika. Pored neosporno dobrih gena one se pridržavaju određih navika koje im pomažu da zadrže besprekoran izgled.

Karolin Marfi: Pet pravila za zdraviji život vladarke modnih pisti

Pešačenje

Tačno je da se mišići najbrže zatežu u teretani, ali pešačenje dorosi korist na duge staze.Kako prenos strani bjuti sajtovi Ruskinje vole da pešače i po najoštrijoj zimi, i tako održavaju nesprekornu formu. Kada ne pešače voze bicikl, a plivanje je redovno na listi sportskih aktivnosti.

Tajna je u doručku: Evo zbog čega El Mekfirson i u 52. zovu “Telo”

Povrće ne koriste samo u ishrani

Rusi koriste mnogo povrća u ishrani, a supa od povrća je njihovo tradiconalno jelo. Ipak, Ruskinje često koriste i preparate za negu na bazi povrća. Koprivu, hmelj i detelinu koriste za negu kože, ali i kose koja na ovaj način dobija neophodan sjaj.

Lepota koja prkosi godinama: 5 pravila Mišel Fajfer koja bi svaka žena trebalo da zna

Masaža lica

Sigurno ste i vi primetili da Ruskinje često izgledaju mladoliko, a jedan od razloga je i rutal pred svako stavljanje šminke na lice. Naime, one često pribegavaju masaži lica a i podlogu na lice stavljaju lupkanjem, tako pospešuju rad cirkulacije i lice izgleda blistavije i svežije.Ipak, one bez mnogo slojeva maskare ne izlaze iz kuće i tako naglašavaju velike, očaravajuće oči.

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Jan 29, 2017 at 4:23am PST

Šminka

Ruskinje mnogo pažnje posvećuju nezi lica, pa i ne čudi što imaju besprekoran ten. Trude se da dosta vremena provode na svežem vazduhu, ali koriste i šminku koja ističe bledilo njihovog lica. Vole karmine u crvenoj i braon nijansi, a sjaj je neophodan da ih zaštiti od jake, ruske zime.

Maska od jaja za kosu

Nega prirodnim prepartima je na prvom mestu, a maska od dva žumaca, maslinovg ulja i malo meda je njihov omiljeni tretman za kosu.

loading...