Pekinška patka dobija ulični prolaz u Novom Sadu

Pank grupa Pekinška patka dobiće ulični prolaz u Novom Sadu. Za konačnu odluku da se tako nazove pasaž kod nekadašnjeg bioskopa „Jadran”, koji spaja ulice Poštansku i Jevrejsku, zadužena je Skupština Novog Sada.

Jedan od začetnika novog talasa, odnosno pank pokreta iz Novog Sada zaslužuje prolaz baš na mestu gde je održan njihov najčuveniji nastup”. istakao je član gradskog veća grada Novog Sada zadužen za sport i omladinu gospodin Svilar, podsećajući na čuveni koncert koji je Pekinška patka održala u nekadašnjem izlogu pomenutog prolaza 1979. godine.

Inače, prošlog novembra je u Novom Sadu otvoren prolaz nazvan po Milanu Mladenoviću, vođi čuvenog beogradskog rok benda Ekatarina velika, koji je često boravio u Novom Sadu i u Studiju M svirao i snimao. Nalazi se takođe u centru grada, u Zmaj Jovinoj 22.

Izvor: BalkanRock
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273