Pasi održavaju poslednji koncert u Tvornici kulture

Kultni riječki punk bend Pasi održaće svoj poslednji koncert, nakon 20 godina karijere, u subotu, 23. aprila, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Svojih 20 godina postojanja bend je odlučio proslaviti u Velikom pogonu, a na pozornici će im se pridružiti i brojni bivši članovi. Na koncertu će se moći čuti sve faze delovanja kroz koje će Pasi svoju publiku provesti hronološkim redom, od samih početaka preko postojećih albuma.

Pasi su osnovani u Rijeci, a iza sebe imaju četiri studijska albuma, “Posljednji pionir”, „Netko treba i radit dok se mi zajebavamo“, „Pravac paleolitik“ i aktualni album iz 2011. godine „Reci mi da li te boli“.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po ceni od 30 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 40 kuna. Službena prodajna mesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i putem sistema Entrio. Turneja će osim Zagreba uključiti i nastupe u Rijeci, Splitu i Buzetu.


 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273