„Partibrejkersi“ u Hali sportova pred 5.000 ljudi

Temperamentnim dvočasovnim nastupom u Hali sportova beogradska grupa „Partibrejkers“ oduševila je oko 5.000 posetilaca. Čuveni rokeri publiku su podigli na noge brojnim hitovima, a predstavili su i pesme sa „Sirotinjskog carstva“

Besplatan koncert prestoničke rok grupe organizovala je Opština Novi Beograd za svoje građane, ali je zbog velikog interesovanja jedan deo karata podeljen građanima Beograda i cele Srbije, kako bi svi ljubitelji „Partibrejkersa“ dobili priliku da ih čuju, prenosi Tanjug.

Poznati rok sastav oduševio je Beograđane dvočasovnim nastupom u Hali sportova, a atmosfera je bila usijana od samog početka pa do ponoći, kada je koncert završen na bis, navodi se u saopštenju Opštine Novi Beograd.

„Partibrejkersi“ su svoje obožavaoce digli na noge hitovima, a čule su se i pesme sa novog albuma Sirotinjsko carstvo.

Koncert je imao i humanitarni karakter, jer su u hali na više mesta bile postavljene kutije Humanitarne fondacije „Novi Beograd“, pa su ljubitelji beogradske grupe mogli da doniraju i novčanu pomoć.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273