Para na paru ide: Karleušin muž potpisao novi ugovor po kome će zarađivati milione! (video)


Jelena Karleuša je izrazito dobro raspoložena u poslednje vreme, a razlog za to mogao bi da bude u novi ugovor koji je njen suprug Duško Tošić potpisao u Turskoj.

Budući da su uslovi tog ugovora apsolutno dostupni javnosti, jer su ga čelnici njegovog kluba Bešiktaša objavili, nema uopšte nikakve dileme koliko Duško zarađuje.

“Ugovor je produžen na dve godine. Prema njemu, u sezoni 2017/2018 Tošić će zarađivati 1.250.000 evra, a istu sumu dobiće i u sezoni 2018/2019. Za svaku odigranu utakmicu dobiće dodatnih 4.000 evra”, stoji u saopštenju Bešiktaša.

Prema navodima medija u Istanbulu, Duško Tošić je dosad zarađivao 900.000 evra godišnje, što znači da su on i njegova žena odlično prošli potpisom novog ugovora, jer je dobio povišicu, što i nije uobičajeno za fudbalera koji je premašio 30 godina.

“Ukoliko Duško Tošić u periodu od 1. januara 2017. do 31. maja 2019. odigra bar 60 mečeva (a na njima provede najmanje 45 minuta na terenu), ugovor će automatski biti produžen za još jednu sezonu, pod istim uslovima kao iz prethodne dve”, dodaje se u sopštenju Bešiktaša objavljenom na klupskom sajtu.

I, tako…

Što bi naš narod rekao, para na paru ide

loading...