Pala ozbiljna svađa: Kusturica izbacio Sergeja iz filma s Monikom Beluči

Emir Kusturica pred sam kraj snimanja ostvarenja “Na mlečnom putu” izbacio je scene u kojima je Sergej Trifunović jer je previše improvizovao i menjao scenario.

Glumac i reditelj su se tokom snimanja filma nekoliko puta svađali. Zato je Kusta nakon što je snimio više od pola filma, promenio scenario i odlučio da ostvarenje u kom, pored njega ulogu tumači i Monika Beluči, prođe bez jedne od najvećih regionalnih zvezda.

Sergej je poznat kao glumac koji pravi probleme rediteljima s kojima sarađuje na filmu i u pozorištu. Njegov običaj je da improvizuje i sam režira svoj lik. Kusturica je jedan od reditelja koji takvo ponašanje ne toleriše. Smatra da je posao glumca da sluša tokom snimanja i da se ne meša u njegov posao“, kaže izvor blizak reditelju, koji je za svoje filmove dobio dve Zlatne palme u Kanu.

I Sergej je u novom Kustinom filmu snimio scene sa svetskom lepoticom Monikom Beluči. Ali kako sada stvari stoje publika te scene neće videti osim ako reditelj i glumac ne izglade odnos.

Hvala vam što brinete, rasplakaću se”, poručio je Sergej komentarišući odluku reditelja.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273