Pakuju kofere: Jovana i Željko Joksimović godišnjicu braka proslavljaju na Maldivima

Jedan od naših najvećih kantautora, Željko Joksimović, posle uspešne koncertne godine pakuje kofere i odlazi sa suprugom Jovanom na odmor.

Jovana i Željko Joksimović obišli su mnoge svetske destinacije, ali Maldivi su na njih ostavili najjači utisak, zbog čega su se tamo i venčali. I ovoga puta rešili su da se baš tamo odmore i napune baterije za period koji im predstoji, piše Blic.

Odmor nam je preko potreban jer smo imali više nego buran tempo. Posle Arene, Sava centra i koncerta na Trgu u Beogradu, putovao sam u Podgoricu, Dubrovnik, Ljubljanu… Mir je ono za čim žudimo i što nam treba. Zato i razmišljamo da odemo negde gde je toplo, sunčano… negde gde ćemo isključiti telefone i uživati. Destinacija je manje važna. Važno je samo da smo zajedno i da predahnemo od obaveza”, rekao je Željko .

Željko i Jovana venčali su se na Maldivima 20. januara 2012. godine, pa će ove godine baš tamo proslaviti i godišnjicu braka. Par se verio 2011, a tri i po godine su pre toga bili zajedno. Crkveno venčanje obavljeno je 14. septembra 2014. godine u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu. Svadbi je prisustvovao i tada petomesečni sin Kosta.

Izvor: Svet
Foto: Ivan Vučićević


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273