Ovog petka na Vračar Rocks festivalu u Božidarcu

Pankerski okršaj za rođendan grupe Šaht

I 25. i 26. rođendan autentični beogradski pankeri, grupa Šaht, proslavili su u Božidarcu. Još jedan pankerski okršaj pripremaju za 27. godišnjicu benda – na istom mestu – u srcu Vračara, na Vračar Rocks festivalu, u petak, 26. februara. Sada se već tradicionalno pankeri i beogradski buntovnici u februaru okupljaju u Božidarcu, jer je baš to mesto sa koga se jasno šalje poruka slobodnog pankerskog duha s jedne, i beogradskog zajedništva s druge strane.

Šta svira Šaht na rođendanskim koncertima? Sve! Sve što im padne na pamet, na način na koji im padne na pamet. Kako će to izgledati, odluče na licu mesta – zajedno sa svojom publikom. O tome svedoče i raniji njihovi koncerti u Božidarcu, na kojima se publika često preseli na binu, a koncert se završi u maniru prave beogradske pank žurke.

Rođendanskoj proslavi grupe Šaht pridružiće se i Birtija i Boxer, jer ko je video pank žurku sa samo jednim bendom na bini. Početak koncerta je zakazan za 20 časova, a ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštaće 400 dinara.

 

Izvor: Danas

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273