Ovako teku pripreme Amadeus benda za osmomartovski koncert

U susret dugoočekivanom koncertu popularnog Amadeus benda, koji će se održati 8. marta, u Sava Centru, članovi grupe ne prestaju sa vrednim radom i svakodnevnim probama.

Poznati po kvalitetnoj muzici i vrhunskoj produkciji, ali i po odličnoj atmosferi, momci nastavljaju da obaraju rekorde i pune hale širom dijaspore na opšte oduševljene publike. Novi hitovi Amadeus benda već se uveliko pevaju u prepunim klubovima širom Evrope.

Amadeus bend 2

Turneja povodom novog albuma „Krv i navike“ nailazi na pozitivne reakcije i veliko interesovanje tako da se pred svako gostovanje stvaraju veliki redovi i traži se karta više. U prilog tome govori i spektakularan nastup u Austriji, održan pred nekoliko hiljada ljudi koji su na opšte zadovoljstvo članova u glas pevali pesme sa novog albuma kao i njihove dobro poznate hitove.

 

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273