Ovakav spektakl Split nije video: Šou Zdravka Čolića u krcatoj „Spaladium areni“

Foto: Dunja Dopsaj

Fenomenalni Čola je uz vrhunsku produkciju i goste napravio pravu žurku u gradu na Jadranskom moru koja je traja tri sata

Zdravko Čolić održao je fenomenalan koncert u splitskoj “Spaladium areni” koji je trajao tri sata. Čola je napravio pravi spektakl u ovom hrvatskom gradu, a publika je uživala u njegovim nezaboravnim hitovima

Dobro veče, Splite! Dobro veče, Dalmacijo! – tako je sinoć pozdravio Čola svoju dragu publiku i fanove u Splitu nakon hita “Produži dalje” kojim je koncert otvoren.

13press_foto-by-Robert-Midzic02-3
Foto: Robert Midžić

Atmosfera je bila odlična, a hitovima, baladama, starim i novim pesmama, Zdravko je poveo svoju vernu publiku na putovanje kroz sve divne zajedničke godine, a sa više od tri sata energičnog nastupa, Čolić je jos jednom potvrdio svoj status najveće regionalne zvezde.

05-foto-Robert-Midzic
Foto: Robert Midžić

Split je ostao kao jedan biser za vrhunac ove turneje koju sad već godinu dana vodimo svetom, da tako kažem. I desilo se ono što najviše volimo – publika je sama odabrala svoje hitove. Ne možeš ti njima reći šta će s novog materijala voleti ili šta će hteti čuti uvek. I čini mi se kako je ovaj splitski koncert do sada jedan od boljih. Publika je tako fino reagovala. Bilo nam je vruće zajedno. Sve smo to podelili i ostali zajedn0 do samog kraja! – uz osmeh kratko je izjavio Zdravko nakon samog nastupa.

06-foto-Dunja-Dupsaj
Foto: Dunja Dopsaj

Uz vrhunskog Čolića, produkciju visokih svetskih standarda, kao i uz goste koncerta – Nikšu Bratoša koji se na sceni gitarom pridružio zaista čarobnom Čolinom bendu, Dragoljuba Đuričića koji je bubnjarskom lavinom energiju podigao do usijanja i uz veliki broj divnih iznenađenja.

07-foto-Dunja-Dupsaj
Foto: Dunja Dopsaj

A iznenađenja je bilo puno – vizuelnih, audio, video i scenskih – ali, i jedno posebno, već najavljeno, – nakon dugo godina na koncertu je ponovno zasvirala i mandolina. “Bling, blinge, blinge, bling”, pesma dragog Čolinog saradnika Zdenka Runjića uz kojeg su ga, kako sam često kaže, prvenstveno vezali veliko prijateljstvo i kreativni izraz, a tek onda poslovna saradnja.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Zdravka Čolića u Splitu:
09-foto-Dunja-Dupsaj
Foto: Dunja Dopsaj

10-foto-Dunja-Dupsaj
Foto: Dunja Dopsaj

13press_foto-by-Dunja-Dupsaj-2
Foto: Dunja Dopsaj

03-foto-Robert-Midzic
Foto: Robert Midžić

04-foto-Robert-Midzic
Foto: Robert Midžić

02-foto-Robert-Midzic
Foto: Robert Midžić

01-foto-Robert-Midzic
Foto: Robert Midžić

Foto: Dunja Dopsaj, Robert Midžić
Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273