Otvoreno o svemu Zorica Brunclik: Karijeru neću završiti kao član žirija!

Zorica Brunclik, nakon što je napustila žiri „Zvezda Granda“, odlučila je da se više ne uključuje u ovakve projekte i da se posveti svojim koncertima i novim albumima, u čemu joj najviše pomaže suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Njih dvoje su za dnevni list Kurir govorili o razlozima zbog kojih pevačica više ne ocenjuje mlade talente, zašto su pristali da gostuju u „Parovima“ i otkrivaju pravu istinu o njihovoj najstarijoj ćerki, za koju se pričalo da živi u bedi.

Malo sam se povukla iz javnosti jer sam se posvetila novom albumu i koncertima. Nadam se da će Željko Joksimović uspeti da mi završi pesmu. Planiram da 11. novembra promovišem bar jednu numeru, ali videćemo još, ponekad pomislim da nemam razloga da snimam novi CD jer sam non-stop aktuelna. Dobra stvar je što će se moje nove pesme slušati za 20 godina, kaže Zorica.

Na konstataciju da je Saša Popović izjavio da je u ulozi žirija bila sjajna, Zorica kaže:
Lepo od njega. Nisam počela karijeru kao član žirija i ne želim tako da je završim. Ne znam zašto niko ne primećuje da ni Lukas više nije u žiriju, nego samo ja.

Pristala je da sa suprugom Miroljubom uđe u „Parove“ iako je tamo bila Saška Karan sa kojom je već odavno lošim odnosima.
Milomir Marić je Miroljubov drug i on je insistirao da njemu izađemo u susret. Nama to nije odgovaralo, ali mi smo profesionalci. Kada je reč o Saški Karan, odlučili smo da ljude koji nas namerno povređuju ne komentarišemo.

526912_zorica-brunclik01foto-promo-stefan-braun_f_1000x0

Optužbe da ne brine o ćerki Mariji, za koju kažu da siromašno živi, odbacuje i ne želi da troši mnogo vremena i energije .
Moja ćerka živi u Krnjači, u svojoj kući, koja je u blizini naše. Ružno je što niko nije rekao da je taj dečko, za koga tvrde da je njen muž, tokom majskih poplava živeo kod nje. Neverovatno je da su neki izmislili da smo iznajmili kuću samo da bismo se slikali. Hajka na mene i Kemiša nikako da prestane.

Foto: Rajko Ristić
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273