Otrovna Kristina predstavio “Vikinga”, tokom vikenda koncerti u Srbiji

Frenetični rock trio Otrovna Kristina izbacio je peti video s istoimenog debi albuma koji je objavljen ove jeseni. Nakon spotova za singlove “Pita”, “Igram da zaboravim”, “Vrata moći” i “Poljubi me u treće oko”, takođe u produkciji Drumwitch Video, objavljen je video za numeru ”Viking”.

Osim što znaju da Ljubav je bol, mistici iz benda Otrovna Kristina ovog puta su se zaputili postmodernim putevima koji vode u Valhalu, do svog pobratima Odina.

Istoimeni debi album Otrovne Kristine nedavno je po prvi put je objavljen na CD-u i LP-u, i to u izdanju uglednog nemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Album “Otrovna Kristina” mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom punom koncertu u Tvornici kulture u oktobru prošle godine isijavao snagom i žestinom.

Otrovna Kristina nastupiće ovog vikenda prvi put u Srbiji: 19. marta u novosadskom klubu Firchie Think Thank Studio, a dan kasnije, 20. marta, u Beogradu (klub Elektropionir). Koncert u Beogradu zapravo je dupla premijera: prvi nastup Otrovne Kristine u Beogradu i prvi koncert uopšte u novootvorenom beogradskom klubu Elektropionir.

Ulaznice se po ceni od 400 dinara u pretprodaji za beogradski nastup mogu kupiti u kafeima Šikarica (Skadarska 22, od 10h pre podne do ponoći) i Zaokret (Cetinjska 15, od 9 ujutru do ponoći, vikendima do 04h). Za koncert u Novom Sadu ulaznice će se prodavati na ulazu u klub neposredno pre početka koncerta po ceni od 500 dinara.

Firchie Think Thank Studio, Novi Sad

Elektropionir, Beograd

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273