Otkrivamo: Ivana, Vanja i Rada u TLZP

Iako će im ovaj projekat oduzeti mnogo vremena, članica grupe „Negativ”, poznati odbojkaš i „Grandova” pevačica rešili su da svoj talenat stave na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija, saznaje „Blic”

Šou-program „Tvoje lice zvuči poznato” jedan je od najgledanijih projekata na ovim prostorima, u kojem učestvuju najuspešnije ličnosti iz sveta glume, muzike i sporta. Emisije kreću s emitovanjem krajem meseca na Televiziji „Prva”, a kasting se polako privodi kraju.

Gledaoci su navikli da baš u TLZP-u vide javne ličnosti koje se retko pojavljuju na televiziji osim kada u je pitanju promocija nekog njihovog novog spota ili projekta.

Tako su među prvima ugovor potpisali proslavljeni sportista Vanja Grbić, jedan od najboljih vokala na ovim prostorima Ivana Peters, kao i pevačica narodne muzike Rada Manojlović.

Rada Manojlović je dobar imitator i igranje joj je takođe jača strana, dok će Ivana Peters šarmirati svojim glasom. Vanja Grbić je svakako fizički spreman za naporne treninge.

Pregovori su trajali dugo jer su svi učesnici svesni da su snimanja, kao i vežbe, svakodnevna i da oduzimaju puno vremena. Međutim, motiv je presudio da njih troje posle izvesnog vremena prihvate ponudu – priča naš izvor, i dodaje:

Rada je svakako dobar imitator i igranje na sceni joj je jača strana, tako da će se ona odlično snaći. Ivana će verovatno da šarmira svojim glasom, ali nisam siguran koliko je spremna i uvežbana za neke akrobacije. Za Vanju je sigurno da je u kondiciji, ali kako će se snaći, nismo sigurni – komentariše naš dobro obavešteni izvor.

Inače, kako se ranije šuškalo, Mariju Kilibardu bi mogla da zameni u voditeljskom poslu pevačica Ana Kokić, pobednica prošle sezone.

Sloboda Micalovic i Milena Vasic

Sloboda i Milena Vasić i dalje pregovaraju

Kako se ranije pisalo, glumica Sloboda Mićalović bila je nedavno na pregovorima za TLZP, međutim, jedan sastanak nije bio dovoljan da se postigne dogovor. Takođe, glumica Milena Vasić je jedna od potencijalnih učesnica.

Više je to bio neformalan razgovor. Još radim na snimanju filma i za mene u ovom trenutku ne postoji ništa drugo – izjavila je Sloboda.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273