Ostvarila san: Ilda Šaulić trudna

Popularna pevačica Ilda Šaulić uspela je da ostvari svoj san i ostane u drugom stanju sa svojim novim dečkom koga već mesecima skriva od javnosti.

Ilda Šaulić često je u medijima iznosila da joj je najveća želja da se ostvari u ulozi majke. Vest da je u drugom stanju nije otkrila pevačica, već izvor blizak popularnoj pevačici: „Već je poznato da je Ilda 15 godina bila u vezi sa muškarcem koji je dosta stariji od nje i sa kojim je pokušavala godinama da zatrudni, a nakon što je prošle godine okončala vezu sa njim upoznala je dečka sa kojim je sada ostala u drugom stanju. Ildi je najveća životna želja bila da se ostvari u ulozi majke i u tome je i uspela. Njen bivši partner i ona ostali su u odličnim odnosima, a on joj i dalje pruža podršku u svemu, pa i u vezi sa novim izabranikom i njenoj želji da bude mama. Šaulići su, naravno, presrećni, a kada je Šaban saznao da će njegova mezimica dobiti bebu, zaplakao je„, otkrio je za Pink.rs izvor blizak ovoj prodici.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273