Oštar sukob zbog TLZP: Georgiev i Kon nastavili rat

Vlado Georgiev je reagovao na konstataciju Marka Kona da se posle nastupa Dare Bubamare „konačno sve slaže“.

Početak emitovanja šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ obeležen je i reakcijama poznatih ličnosti na društvenim mrežama. Jedna od takmičarki, Dara Bubamara, izazvala je najveći haos i najveći broj komentara. Po mišljenju nekih, Dara je kao Dženifer Lopez u prvoj epizodi bila „urnebesna“, a većina je komentarisala lošu masku koju je nosila i njen loš engleski.

marko kon

Među poznatima koji su javno pokazali svoje impresije o emisiji našao se i Marko Kon, kompozitor, koji je na Tviteru odmah posle emisije napisao:

Dara! Ovo u stvari jedino ima smisla u ovoj sezoni! Konačno se sve slaže! I voditelj i žiri i zvuk i scena i izvođač i emiter! – napisao je Kon.

Marko Kon: Nisam ironičan, jako mi je sve bilo smešno. Kidao sam se od smeha. Ali, ukoliko mi obaveze dozvole i budem imao vremena i dalje ću gledati šou.

Na ovakvo mišljenje o emisiji reagovao je Vlado Georgiev.

Reci šta si htio da kažeš.

Marko Kon je neodređeno dodao:

Da je jako zabavno bilo.

A, da podsetimo, ova dvojica muzičara su na Tviteru u ratu još od prikazivanja emisije „Paparaco lov“ u kojoj je jedan od aktera bio i Vlado Georgiev. Njega je ekipa emisije pratila u sitne sate kako po Beogradu ide iz kafića u kafić, kafanu… Marko Kon je bio narator u emisiji. Bio je to povod za oštre reči na društvenim mrežama. Prepucavanje se tako nastavilo posle Konovog tvita o prvoj epizodi serijala „Tvoje lice zvuči poznato“, gde je Vlado Georgiev jedan od članova žirija.

vlado georgiev

Pozvali smo kompozitora kako bismo čuli šta je tačno hteo da kaže komentarom da se „sada konačno sve slaže“ i upitali ga šta misli o tvitu Vlade Georgieva.

Dotičnog neću da komentarišem i molim vas da poštujete tu moju odluku. Što se tiče šou-programa, zaista nisam bio ironičan. Jako mi je sve bilo smešno. Uživao sam! Kidao sam se od smeha – rekao je Marko Kon za „Blic“.

Na pitanje da li će nastaviti da gleda TLZP, Marko kaže:

Ukoliko mi obaveze dozvole i budem imao vremena, hoću.

S druge strane, Georgiev nas je i na sam pomen TLZP uputio na ljude koji se bave odnosima s javnošću, a bez obzira na naše insistiranje da se ovde ipak radi o njegovim ličnim tvitovima, ostali smo bez odgovora.

Marko Kon je u toku jučerašnjeg dana obrisao sporni tvit.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273