Organizatori koncerta „Samo par godina za nas“ u znak sećanja na EKV, najavili su Zorana Kostića – Caneta kao učesnika koncerta, što je on vrlo oštro demantovao

Cane: Moje ime je zloupotrebljeno! Ne učestvujem na koncertu u znak sećanja na EKV! Organizatori: Nesporazum

Ujdurma se sprema! Najavili su me kao učesnika na koncertu za koji me niko nije zvao, niti tražio moj pristanak – ovim rečima razgovor za NovostiOnline započinje Zoran Kostić – Cane, vidno iznerviran saznanjem da je, kako kaže, njegovo ime zloupotrebljeno u takve svrhe.

O čemu se zapravo radi? Da li je Vas iko kontaktirao u vezi najavljenog koncerta?
Niko! Ne znam ko stoji iza svega toga, a slabo su mi poznati i motivi održavanja takvog koncerta. Zvao sam pravnog zastupnika grupe EKV, u čije ime, kao znak sećanja se i organizuje ovaj koncert, da bi mi on odgovorio da organizator nema dozvolu za održavanje takvog koncerta. Ja i dalje ne mogu da verujem da me je neko najavio!

Kažete da je ovo obmana naroda i zloupotreba Vašeg imena?
Upravo tako! U ovom momentu sedim sa svojim advokatom i razmatramo dalje korake.

Šta je sa ostalim najavljenim učesnicima?
Ne znam. Ako su iole normalni treba da otkažu učešće u toj nejasnoj akciji i da se zapitaju šta je svrha svega toga!

Da su Vas pozvali da budete jedan od učesnika, da li biste pristali?
Vidite, prvo bih razmislio sa kakvim motivom se ovako nešto organizuje, ali i ko bi bili ostali učesnici… Ovako, niti učestvujem, a sumnjam u motive svega.

Inače, najavljeni Koncert „Samo par godina za nas“ u znak sećanja na jednu od najvećih grupa sa prostora bivše Jugoslavije – Ekatarinu Veliku (EKV) biće održan 19. februara (20.30) u Hali sportova na Novom Beogradu.

Najavljeno je da će učešće uzeti brojni izvođači iz Srbije i regiona koji će svojim nastupom uveličati ovaj događaj.

Između ostalih nastupiće Dado Topić, Dejan Cukić, „Neverne Bebe“, grupa „Krug“ (bivši članovi EKV), Tanja Jovićević, Zoran Kostić Cane, Ivana Negativ, bivši članovi grupe „Električni Orgazam“, Bend Ane Štajdohar, YU grupa i mnogi drugi kao i gosti iznenađenja.

ORGANIZATORI: NESPORAZUM
Jedan od organizatora koncerta Aleksandar Stojanović kaže da je reč o nesporazumu.
Nisam lično razgovarao sam Canetom, jer sam bio zauzet organizacijom koncerta, ali sam kontaktirao njegove prijatelje i kolege od kojih sam dobio informaciju da je frontmen „Partibrejkersa“ pristao da zajedno učestvuje na koncertu – rekao je za „Novosti“ Aleksandar Stojanović. – Nekoliko puta su mi to potvrdili, pa čak i koje pesme će zajedno svirati. Izuzetno poštujem Caneta i žao mi je što je došlo do nesporazuma. Ovo mi je za nauk. Mnogo bi mi značilo da i on bude na tom koncertu, ali, nažalost, moraću da skinem njegovo ime sa reklame.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273