Oprostila bivšem: Vesna Zmijanac se pomirila sa Željkom

Pevačica Vesna Zmijanac priznala je da se nakon žučnih svađa i rasprava, odlučil ada zakopa ratne sekire, te se pomirila sa bivšim dečkom Željkom Rstićem.

Vesna Zmijanac pre ulaska na Farmu, otkrila je da je popravila odnose sa bivšim dečkom Željkom Rstićem i da su sada u super odnosu. Jedan od razloga pomirenja folkerke i Zeljka jeste jer su komšije, i žive u istoj zgradi.

Željko i ja smo zakopali ratne sekire i između nas ne postoji nijedan problem. Živimo na istom spratu i viđamo se često. Rekao mi je da sam pravi hajduk kada sam odlučila da uđem u rijaliti – rekla nam je Vesna i dodala da bi se obradovala da i Željko uđe u rijaliti.

Vesna Zmijana Zeljko Rstic 2

Ne bi mi bio problem da lutka moja uđe i pokaže sve svoje osobine, mislim da bi se odlično snašao sa ovom omladinom ovde. Što se tiče sukoba između nas, vreme je učinilo svoje i ponovo smo dobri prijatelji. Mislim da je besmisleno da budemo u bilo kakvom ljubavnom odnosu jer dobro prijateljstvo zlata vredi. Gledaće on mene od kuće, za to se ne sekiram – otrkila je pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273