Opa: Nina Badrić se udvara Vuku Kostiću

Nina Badrić (43) odlepila je za Vukom Kostićem (36), koga je počela da bari preko njegove drugarice i kolegice s klase Kaline Kovačević

Pevačica i glumac odlično se poznaju, ali Nina je odlučila da napravi korak dalje. S obzirom na to da Vuk nema profile na društvenim mrežama, na kojima je Badrićeva veoma aktivna, jedva je dočekala da njegova kolegica Kalina na Instagramu objavi fotografiju s Kostićem, ispod koje mu je poslala poljupce.

Simpatije
Vuk Kostić, s kojim je uvijek veselo i zabavno! Rođeni na isti dan, bavimo se istim poslom, studirali kod iste profesorke, radimo u istom pozorištu na istim predstavama, serijama, filmovima… Brat moj – napisala je glumica, a oduševljena pevačica je dodala:

Puse i tebi i Vuku!

Kako saznajemo, Vuk je veliki Ninin fan i redovno ide na njene nastupe u Beogradu. Jednom prilikom, kad je pevačica imala koncert u „Sava centru“, glumac je iz prvog reda na sav glas vikao: Nina, volim te!

Priznao da mu se sviđa
Pozvali smo glumca, koji je nedavno raskinuo s kolegicom Jelisavetom Orašanin, da nam prokomentariše odnos s hrvatskom pevačicom.

Volim Ninu Badrić, išao sam na njene koncerte. Nemam društvene mreže i nisam to video. Nema ničega između nas dvoje. Samo drugarski me je pozdravila. Lepa je žena i volim da slušam njenu muziku – rekao je Vuk.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273