On je tvorac Cecinog hita “Autogram”: Sin Marine Tucaković danas izgleda ovako (foto)

Kompozitor, aranžer i tektopisac Milan Laća Radulović, sin najpoznatijeg srpkog tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića Fute.

Laća se u poslednje vreme ne pojavljuje u medijima i posvećen je radu u studiju. Kako je od roditelja nasledio talenat za muziku, sve više komponuje i pravi aranžmane za naše poznate pevače, ali i majci pomaže oko tekstova. Ukoliko niste znali, ovaj momak je tvorac Cecinog megahita “Autogram”, za koji zajedno sa svojom mamom potpisuje tekst.

Za ime Marinnog sina do sada su se vezali i neki skandali, poput navodnog hapšenja zbog posedovanja droge.

“Te večeri sma bio u automobilu sa prijateljima i išli smo na jedan festival. Zaustavila nas je patrola interventne policije. Izvukli su nas iz automobila i pretresli. Tačno je da je kod mene nađeno pola grama heroina, ali ne razumem zbog čega su mi mediji dali toliki prostor, izgleda da sam popularniji od Darka Šarića. Odveli su nas u stanicu policije, gde smo zadržani svega sat vremena, čak nismo ni saslušani! Policajci su bili krajnje korektni prema meni, ali, napominjem, nisam uhapšen”, izjavio je Radulović za jedna dnevni list pre tri godine kada se našao u centru narko-skandala.

Podsećamo, Milan je bio zanimljiv medjima i pre šest godina kada je bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Teodorom Baković, kojoj je njegova majka pisala pesme. Nakon njihovog raskida utihnula je i njena karijera, pa više ni nju ne možemo da vidimo u javnosti.

loading...