Oliver Dragojević i Dupini – veliki predbožićni koncert

Subota, 12. decembar u 22h
Dvorana Tabor, Maribor

Oliver Dragojević in Dupini – veliki predbožični koncert

Po letnem premoru se v dvorano tabor v Mariboru, dne 12.12.2015 ob 20:00 vrača večni romantik Oliver Dragojević, ki nam bo na velikem PREDBOŽIČNEM koncertu zapel vse njegove največje uspešnice.

Slavni pevec ima za sabo veliko razprodanih koncertov, kot so Royal Albert Hall Pariz leta 2006, Cernegie Hall V New Yorku, v prestižni Konzerthaus na Dunaju, leta 2010 v slavni Royal Albert Hall v Londonu, Ljubljanske Križanke, dvorana Tabor Maribor, SNG Maribor, Arena Zagreb, Arena Split, Sarajevo, ter seveda v veliko drugih obiskovanih mest.
Njegov prvi javni nastop sega v leto 1967, ko je prebil led s pesmijo »Picaferaj«. Nastop je bil dober, to pa je bil hkrati tudi začetek velikega in pomembnega, dolgoročnega glasbenega sodelovanja med Oliverjem in Zdenkom Runjićem. Njegova uspešna kariera je sledila nekaj let kasneje. “Galeb i ja“, “Skalinada“, “Oprosti mi pape“ in “Vjeruj u ljubav“ so samo nekateri njegovi antologijski hiti festivalov. Njegove najlepše pesmi v očeh oboževalcev pa si sledijo: “Sve bi da za nju“, “Tko sam ja da ti sudim“, “Moj lipi anđele“, “Kad mi dođeš ti“, “Pismo moja“, “Nevera“, “Trag u beskraju“, “Bez tebe“, “Nedostaješ mi ti“, “Cesarica“, “Lipa moja“ in še veliko drugih. V devetdesetih je nekoliko opustil dalmatinske ritme in se usmeril v globalne glasbene trende. Oliver Dragojevič je posnel mnogo albumov in njegov album “Dvi, tri, rići“ je postal platinast z več kot 50.000 kopijami.

Polepšajte večer svoji najdražji osebi in jo presenetite z nepozabnim PREDBOŽIČNIM koncertom.

Tega vrhunskega dogodka nikakor ne smete zamuditi!

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273