“OGAE Video Contest 2015”: Pesma Saše Kovačevića “Gde smo moja ljubavi” postala i svetski hit

Predstavnik OGAE Srbija na takmičenju OGAE Video Contest 2015. biće video spot Saše Kovačevića za pesmu “Gde smo moja ljubavi”.

On je odneo pobedu u neizvesnom finišu glasanja ispred drugoplasirane Jovane Nikolić koja je osvojila isti broj poena, ali manji broj maksimalnih 12 poena.

Muziku za pobedničku pesmu potpisali su Rade i Saša Kovačević, tekst je radio Bane Opačić, dok su aranžman uradili Dimitris Dekos, Rade, Saša i Dušan Alagić.

Visokobudžetni spot je snimljen u Tajlandu, a režirao ga je Dimitrije Joković Džima.

sasa-kovacevic-facebook

OGAE Video Contest je godišnje takmičenje video spotova u okviru OGAE internationacionalne mreže. Članovi lokalnih OGAE fan klubova predlažu video spotove domaće produkcije i biraju spot koji ih predstavlja na takmičenju. Uslovi takmičenja je da video spotovi i pesme za koje su snimljeni moraju da budu iz tekuće ili prošle godine.

BannerGrandFinal

I tu nije kraj uslovima. Izvođač pesme za spot mora biti državljanin zemlje iz koje se predlaže, a sam video spot ne sme trajati duže od pet minuta.

Ovogodišnje takmičenje organizuje francuski OGAE klub, zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi Indilinog spota Tourner dans le vide.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273