Održana premijera filma Smrdljiva bajka: Veliki povratak Žarka Lauševića

Nakon više od 15 godina publika je sinoć u Sava centru napokon dočekala da na velikom platnu vidi glumca Žarka Lauševića, i to premijerno u filmu Smrdljiva bajka.

Osim sjajne glumačke ekipe, najveću pažnju publike i medija privukao je Žarko Laušević koji se nakon skoro dve decenije ponovo vratio glumi.

Laušević je glavnom ulogom u ovom filmu još jednom pokazao da je i dalje jedan od najboljih glumaca sa naših prostora. Nakon završetka filma Smrdljiva bajka, publika je stajaćim ovacijama nagradila ekipu filma, ali aplauz i ovacije od gotovo desatak minuta dobio je upravo Žarko. Publika je pokazala koliko se uželela glumca nakon svih ovih godina i pružila mu podršku.

Ne treba zanemariti ni fenomenalnu Jelenu Đokić koja je glumila glavnu žensku ulogu, ali ni Petra Božovića i ostatak ekipe.

Smrdljiva bajka 2 Smrdljiva bajka 5 Smrdljiva bajka 4 Smrdljiva bajka 3 Smrdljiva bajka 1

Među mnogobrojnom publikom koja je došla da prva pogleda film scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića bile su slavne glumice Seka Sablić i Milena Dravić, reditelji Srdan Golubović i Gorčin Stojanović, glumica Borka Tomović, pisac i političar Vuk Drašković…

Foto: Vladimir Šporčic, Damir Dervišagić
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273